LEMVIG OG OMEGNS FIRMAIDRÆT – MERE END KUN FIRMASPORT.

Foreningen

 • Ledere/Ledelse
 • Organisationsforhold
 • Medlemskab

Aktiviteter

 • Idrætstilbud
 • Motion & Samvær
 • Alternative aktiviteter
 • Deltagelse

Synliggørelse

 • Markedsføring

Lemvig og Omegns Firmaidræt blev startet den 30. november 1982 af en flok sportsinteresserede personer i Lemvig. De første år spillede man kun indefodbold, som foregik i Bøvling Hallen. LOFI blev allerede ved opstarten medlem af DFIF.

Lemvig og Omegns Firmaidræt har i øjeblikket ca. 5.300 aktivitetsmedlemmer fordelt på ca. 2.200 enkeltmedlemmer. Lemvig og Omegns Firmaidræt er en af de største idrætsforeninger i Lemvig. Det betyder at Lemvig & Omegns Firmaidræt kan tilbyde en bred vifte af idrætstilbud, motionsaktiviteter og samvær til:

Ansatte på arbejdspladser, familier, medlemmer af fællesskaber (fx beboerforeninger, pensionistforeninger, grundejerforeninger mfl.) og enkeltpersoner, som er bosat eller beskæftiget i Lemvig og omegn.

FÆLLESSKAB og MOTION er foreningens hovedformål. Vi har noget som alle kan deltage i!

Ledere/ledelse:

Lemvig og Omegns Firmaidræt drives af 15 frivillige, der varetager den daglige ledelse og udfører det nødvendige arbejde for at foreningen kan fungere tilfredsstillende. En stor del af det administrative arbejde udføres fra hjemmene hvor vores bestyrelses-/udvalgsmedlemmer bor.

Har du interesse for at deltage i ledelsen af Lemvig & Omegns Firmaidræt er du meget velkommen til at kontakte Bjarne J. Nielsen på 42 49 69 07

Gennem Dansk Firmaidrætsforbund tilbydes kvalificerede lederuddannelse, med et indhold som kan bruges i mange andre sammenhænge i livet.

Organisationsforhold:

Lemvig og Omegns Firmaidræt er medlem af Dansk Firmaidrætsforbund (DFIF) og derfor også med i Ringkøbing Amtskreds.

Medlemskab:

Medlemskab i Lemvig & Omegns Firmaidræt er for alle firmaer og enkeltmedlemmer der ønsker at dyrke idræt, motion og samvær. Medlemskab i Lemvig & Omegns Firmaidræt koster 100,- pr sæson, som bliver opkrævet sammen med startgebyret.

Deltagelse

Som det fremgår af de mange tilbud nedenfor, der er kendetegnet for foreningen, så dækker vores aktiviteter såvel behov for holdaktivitet, individuel deltagelse, som socialt samvær både før, under og efter udfoldelsen.

Markedsføring

Lemvig og Omegns Firmaidræt arbejder hele tiden på, at blive mere synlige i Lemvig som forening. Derfor deltager vi

også gerne i forskellige arrangementer i vores by …. Som fx …..

Idrætstilbud:

LOFI tilbyder aktiviteter såvel ude som inde, hvilket er med til at gøre os endnu mere interessant for vore medlemmer.

Af udendørs aktiviteter kan tilbydes:

 • Vi cykler til arbejde

Af Indendørs aktiviteter kan tilbydes:

 • Idræt om dagen
 • Padel
 • Linedance
 • Motionscentret
 • Godsterminalen (Styrketræning)
 • X-FIT
 • Minigolf

Idræt om dagen

Idræt om dagen er et motion og samværs projekt, der primært henvender sig til pensionister, efterlønsmodtagere, arbejdsledige, deltidsansatte, skifteholdsarbejdere, mødre der lige har født og skal have mavemusklerne strammet op, m.fl.

Line Dance

Line Dance er en danseform, som kommer fra Amerika og hører ind under country-/westerndans. Kan danses af alle og til næsten al slags musik. Linedance er blevet fantastisk populær, fordi man ikke behøver at have en partner. Linedans er en god form for motion for både krop og hjerne, og så er det sjovt på samme tid.

Motionscenteret

Vi tilbyder træning i Lemvig Motionscenter i vores mange maskiner og derudover har vi mange andre forskellige aktiviteter, fx Spinning – TRX – Power WOD – Hjertehold – Stram op – Step – Yoga – mm.

Godsterminalen (Styrketræning)

Dette er vores nye træningssted, hvor man kan løfte store vægte, samt træne i den store Rouge Fitness Rack, hvor der er utallige muligheder for træning af alle muskler.

X-FIT

Denne træningsform kombinerer høj intensitet med funktionelle bevægelser udført med vægtstænger, medicinbolde, sjippetov, kettlebells og meget mere. Der er stor variation og der er aldring 2 træningssektioner der er ens.

ÅBNINGSTIDER​

Mandag

04.00 - 24.00

 (Personale mellem 08.00-21.00)

Tirsdag

04.00 - 24.00

(Personale mellem 08.00-21.00)

Onsdag

04.00 - 24.00

(Personale mellem 08.00-21.00)

Torsdag

04.00 - 24.00

Personale mellem 08.00-21.00)

Fredag

04.00 - 24.00

(Personale mellem 08.00-18.00)

Lørdag

04.00 - 24.00

(Personale mellem 08.00-12.00)

Søndag

04.00 - 24.00

(Personale mellem 09.00-12.00)

KONTAKTINFORMATION

Lemvig Motionscenter​ 24/7

Transportvej 21, 7620 Lemvig

Telefon: 97 82 22 31 eller 24 21 50 07

E-mail: lmc24-7@hotmail.com

Mobilepay : 79916

CVR: 10878578

facebbok-logo-hvid